Логотерапија у Србији је место где можете доћи до конкретних и тачних информација о трећој бечкој психотерапијској школи – Логотерапији. Ово је место на коме вам наш тим логотерапеута може пружити психотерапијску и саветодавну подршку. За особе којима саветовање није потребно, а жељни су нових знања и релевантних информација, креирали смо низ логотерапијских програма који ће вам оплеменити и осмислити живот. У даљем тексту сазнајте ко чини тим Логотерапија у Србији, шта вам нудимо и како нас можете контактирати.

 

Живимо логотерапију

Наши почеци датирају из 2012. када смо се сусреле са учењем и делом Виктора Франкла. Препознале смо логотерапију као вредну психотерапију која је унела смисао у наш живот.

Данас за себе кажемо да живимо логотерапију. Као логотерапеути, стицале смо искуство у раду са људима и децом, училе смо,и даље учимо,од водећих светских логотерапеута, учествујемона конгресима и несебично делимо своје знање и искуство у Србији и региону. Иза нас је мноштво креативних радионица, предавања, квалитетних програма и едукација где се образују будући логотерапеути. Паралелно је текао наш свакодневни живот, постале смо супруге, мајке, тетке,радовале се и суочиле са губитком драгих људи. На путу суочавања са лепим и болним, помогла нам је логотерапија. Била је и остала мелем на рану.

Наш тим чине водећи логотерапеути у Србији, Мирјана Зечевић, Биљана Савић и Татјана Самарџић. Тим ентузијаста, покренутих идејом упознавања јавности са квалитетом логотерапије, њеном исцелитељском и лечитељском снагом.

 

Мирјана Зечевић, проф.сц.логотерапеут је донела логотерапију у Србију.

Циљ њеног рада је образовање будућих логотерапеута, као и преношење изворно чисте логотерапије у духу идеја Виктора Франкла. Активно примењује логотерапију у саветодавном раду са адолесцентима и одраслима. Аутор је програма„Логотерапија у свакодневном животу“.

 

Биљана Савић, ецц. логотерапеут активно примењује логотерапију у менаџменту.

Одржала је низ логотерапијских радионица и предавања на тему партнерских односа. Аутор је програма „Све што ми треба је смисао“. Поље њеног интересовања је вредност породице и партнерски односи. Такође, активно ради на логотерапијској концепцији „бурноут синдрома“.

 

Татјана Самарџић,др.мед.логотерапеут у супервизији, у раду са пацијентима користи логотерапијске методе и технике.

Одржала је низ логотерапијских радионица које се баве унапређењем менталног здравља особа у зрелом животном добу. Др.мед.Татјана Самарџић је аутор програма“Логотерапија и здравље“.

 

Програми за унапређење квалитета живота

Све више људи данас трага за квалитетним алатима и програмима како би напредовали и остварили максимални потенцијал у окружењу које пред њих поставља све веће захтеве. Не желе се ограничити само на једно подручје, имају различита интересовања, очекивања и потребу за новим информацијама.

Да ли се препознајете у наведеном опису? Укључите се у наше програме и градите своју изузетност са нама! Наш тим логотерапеута је креирао конкретне програме који се фокусирају на практичну примену и суштину, а не на широко теоријско знање.

Нудимо програме усмерене на целовити развој, који кроз логотерапијске вештине,знање и алате омогућују појединцу да препозна и оствари своје потенцијале у различитим подручјима личног и професионалног живота.

Елементи наших програма су:

• Стручно знање и искуствоу раду са људима
• Иновативне логотерапијске технике и методе рада
• Персонализован садржај

Више о програмима прочитајте овде.